Startsidan Produktprogram Kontakta oss Legeringstill�gg Kvalitet och milj� English Svenska

E-postlista


Vill du f det senaste frn Ferrex direkt i din inkorg? Anml dig till vrt nyhetsbrev!

E-postadress:

Kontaktuppgifter


Postadress:
Ferrex Scandinavia AB,
Box 9033, 400 91 Gteborg.

Besksadress:
Datavägen 12A,
436 32 Askim

info@ferrex.se


Välkommen till Ferrex Scandinavia!

Flexibilitet, kompetens och korta kommunikationsvgar.

Vår affärsidé är att på bästa sätt leverera olika typer av stål till våra kunder. Leveranserna går direkt från olika stålverk "worldwide" utan kostnadskrävande mellanlagring.

Till olika produkter krävs olika stålsorter, och utbudet är stort och svåröverskådligt. Vi ställer vår erfarenhet och vårt kunnande till förfogande. Vi kan även bistå med hjälp från mycket kompetenta verkstekniker.

Genom generalagenturer och samarbete med ett flertal stålproducenter kan vi erbjuda våra kunder ett nära nog komplett stålprogram. Vi ställer upp och hjälper till.

Välkomna till Ferrex Scandinavia.
NY GARE, MEN VERKSAMHET SOM VANLIGT FR FERREX

Areco Metals kpte Ferrex Scandinavia den 27 juni d de sg betydande synergier mellan de kompletterande produkterna och tjnsterna frn bda fretagen.


Ferrex kommer att fortstta att fungera under lokal frvaltning p liknande stt som tidigare. Vi r glada att vlkomna den nya garen nr vi gr in i nsta spnnande fas i bolagets historia, sger Ulf Zeidler tidigare gare.


Anders Lindell, ny verkstllande direktr fr Ferrex, frskrar bde kunder och leverantrer om att det r "business as usual" som gller efter garbytet. Vi har gjort detta frvrv med en tydlig avsikt att strka vrt eget produkt- och kundsortiment, dr Ferrex har ett tydligt rekord.


Areco Metals r en av Europas strsta importrer och lagerhllare av varmgalvaniserade och lackerade coils fr byggnadsindustrin. Produkterna anvnds b.la. internt inom Areco vid profilering samt vid produktion av takpannor, lttbalk, sandwichpaneler, takavvattningssystem och olika tillbehr. Areco Metals erbjuder tunnplt i mnga olika dimensioner och kulrer. Det 15 000 kvm stora rvarulagret i Helsingborgs hamn har en kapacitet p ver 35 000 ton coils.


Ls mer om Areco Metals p www.arecometals.se
Senaste nytt


Klicka p en rubrik fr att lsa.

G till nyhetsarkivet


2009-09-23 09:18:08 - Ladda grna ner Ferrex produktprogram i Pdf-format!
Copyright © 2008 Ferrex Scandinavia AB / Göteborg - Telefon: 031-746 42 00 Fax: 031-746 42 18